Brothers in Arms 2

Brothers in Arms 2 Free+ 1.1.8

Indrukwekkend oorlogsspel gratis te spelen op Android

VOOR

  • Mooie graphics
  • Hoogwaardige productie
  • Veel missies

TEGEN

  • Gratis uitspelen duurt lang

Uitmuntend
8

Deze download is niet langer beschikbaar. Wellicht is Brothers in Arms 3 een goed alternatief.

Brothers in Arms 2: Global Front is een uitgebreide first-person shooter met diverse oorlogsgebieden als decor. Je speelt het spel gratis en koopt desgewenst in de online winkel uitbreidingen om sneller voortgang te boeken.

Grootschalige shooters zijn dun gezaaid op mobiele toestellen, maar Brothers in Arms 2 is een uitzondering. Het spel beslaat 50 missies op 5 verschillende continenten en je vecht onder andere mee met epische veldslagen in Duitsland, Noord-Afrika en Sicilië. Brothers in Arms 2 ziet er prachtig uit, maar werkt hierdoor niet op alle Android-toestellen. Heb je een recente telefoon dan hoef je je geen zorgen te maken, want op alle apparaten van het laatste jaar draait Brothers in Arms 2 als een zonnetje.

De besturing in Brothers in Arms 2 verloopt met de vingers op het scherm, waarbij de linkerkant gereserveerd is voor rondkijken en de rechterkant voor het schieten. In het spel verzamel je tal van wapens, maar in de traditie van 'Free to play' kun je met geld betere wapens aan te schaffen via de interne winkel. Het spel is uit te spelen zonder te betalen, maar hiervoor dien je wel veel te spelen (je verdient ervaringspunten), wat gelukkig ook mogelijk is in de multiplayer-modus online (bluetooth of wifi).

Het is fijn dat je een indrukwekkend spel als Brothers in Arms 2 gratis mag spelen, al ben je veel tijd kwijt met het verzamelen van ervaringspunten. Gelukkig zijn er tal van multiplayer-stijlen (3 modi) en is het spel grafisch dik in orde. Brothers in Arms 2 is hierdoor een must voor bezitters van nieuwere Android-telefoons.

Meeste downloads Actiespellen voor Android

Meer
Brothers in Arms 2

Download

Brothers in Arms 2 Free+ 1.1.8

Beoordelingen about Brothers in Arms 2